Skip to main content

Eén vertrouwd adres voor al jouw tandzorg

Je vindt onze moderne praktijk met drie verdiepingen en acht behandelkamers in het hart van Rokkeveen. Vlak naast de Watertoren en goed bereikbaar met auto, ov en fiets. Uniek aan tandartspraktijk Dental Luxe Zoetermeer is dat je bij ons alle specialistische tandzorg onder één dak vindt. We kennen je gebit als geen ander en daardoor kun je van jong tot oud bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Hoe fijn om niet meer van de ene praktijk naar de ander doorverwezen te worden. Je schuift gewoon een behandelkamer op. We hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Schrijf je in en maak een afspraak voor een intake.

We behandelen je graag als mens

Bij tandartspraktijk Dental Luxe vinden wij het belangrijk dat je je welkom voelt. Wij zien en behandelen je graag als mens en niet als nummer. Je wordt ontvangen door onze vriendelijke baliemedewerkers, die je ook aan de telefoon krijgt als je een afspraak wilt maken voor een controle, een intake of een spoedbehandeling. Je wordt zo snel mogelijk geholpen en wegwijs gemaakt in ons pand. Om een bezoek aan onze praktijk voor iedereen zo prettig en soepel mogelijk te maken, hebben we een aantal huisregels. We vragen je om die voor je eerste bezoek even door te lezen.


Actuele kennis, moderne apparatuur

Bij ons kun je rekenen op goede (preventieve) tandzorg, mondhygiëne en specialisaties op het gebied van implantologie, cosmetische behandelingen (Invisalign beugels, facings, bleken), narcosebehandelingen en 3D-tandheelkunde. Wij werken volgens de laatste technieken en behandelmethodes en houden onze kennis en apparatuur voortdurend up-to-date. Kennisuitwisseling met andere specialisten in de regio vinden we belangrijk. Zo werken we samen met ziekenhuizen, tandtechnici, orthodontisten en anesthesisten om jou voortdurend de beste tandzorg te kunnen bieden.

Zo werken wij

Wij maken voor iedere patiënt een duidelijk behandelplan. Daarin staan de stappen die we met elkaar doorlopen, met welke specialisten je te maken krijgt, wat het beoogde eindresultaat is en wat we van jou verwachten. Zo weet je zelf waar je aan toe bent en kun je ook je zorgverzekeraar goed en volledig op de hoogte stellen. Een gezond gebit en een mooi eindresultaat, daar gaan en staan we voor. Zodat je (weer) met een stralende glimlach door het leven gaat! 


Voor verwijzers

Omdat we bij tandartspraktijk Dental Luxe verschillende specialisaties en behandelingen onder één dak aanbieden, zijn we ook voor andere tandartsen, orthodontisten en ziekenhuizen een vertrouwd adres om patiënten naar door te verwijzen. Onze implantologen zijn erkend door het NVOI, we zijn officieel partner van Invisalign en we werken samen met Nobel Biocare, Opalescence, Cerec en Vink Tandtechniek voor kunstgebitten en protheses. We houden je via rapportages of telefonisch contact op de hoogte van de voortgang en geven inzicht in de parodontiumstatus en röntgenfoto’s. Wil jij een patiënt verwijzen naar tandartspraktijk Dental Luxe? Vraag dan via het formulier de benodigde verwijsbrief aan.

Waarom Tandartspraktijk Dental Luxe?

  • Vriendelijk en deskundig team

  • Moderne praktijk
  • Specialistische behandelingen
  • Alle tandzorg onder één dak
  • Voor het hele gezin
  • Nieuwste apparatuur en technieken